Сурогатно майчинство и даряване на яйцеклетки.

Сурогатно майчинство и даряване на яйца. Защо Украина?

Избирайки Украйна, като дестинация за вашата програма за даряване на яйцеклетки или сурогатно майчинство, трябва да сте сигурни, че вземате правилното решение. Украйна е европейска страна. Това е вярно, не само когато мислите за географията (географското положение) и удобните възможности за пътуване, но най-важното е, че манталитетът на хората е много подобен и лесно разбираем за повечето европейски и американски пациенти. В BioTexCom ще получите ясни отговори на всички ваши въпроси, бърза обратна връзка за всички ваши искания и график на прозрачни плащания, без скрити плащания.

За влизането в Украйна, не се изисква виза за страните от ЕС, Америка и Канада, повечето от страните от ОНД и Скандинавия. Украинското законодателство, отнасящо се до помощните методи на репродуктивната медицина, е изключително полезно и лоялно за сурогатното майчинство и даряване на яйцеклетки. И двете процедури тук са легитимни и се коментират в редица законодателни актове.

Според украинското законодателство, потенциалните родители (безплодна двойка) са законни родители на детето, родено от сурогатна майка. Имената на предполагаемите родители се записват в свидетелството за раждане на детето. Сурогатната майка няма право да държи детето след раждането, в съответствие с договора, сключен между бъдещите родители и сурогатната майка.

Изборът на полове е разрешен от законодателството на Украйна.

Поради забраните, в повече европейски страни е много трудно да се намери европейски донор на яйцеклетки, който ще отговаря на вашите изисквания и очаквания. BioTexCom е място, в която можете да намерите необходимия донор на яйцеклетки, тъй като, около 95% от населението на Украйна са европейци със светла кожа.

Славянките са известни със своето красиво, тънко лице и елегантност, вие ще имате възможност да намерите най-добрия си донор на яйцеклетки, в нашата база данни. Обикновено, пациентите предпочитат да изберат красив и интелигентен донор на яйцеклетки със силни и здрави семейни корени, за да осигурят добри гени за нероденото дете.

BioTexCom е най-добрият избор за извършване на IVF (ин витро) програми, даряване на яйцеклетки или сурогатни програми. Тук ще намерите добри цени, които са по-ниски от европейските. Добра цена, високо ниво на обслужването, професионални лекари със солиден опит в работата си и, разбира се, чудесна страна с приятелски настроени хора.

 

Добре дошли в Украйна и украинския център за човешка репродукция BioTexCom!