Няма възрастови ограничения!

Двойки на всяка възраст могат да намерят щастие на бащинство / майчинство в BioTexCom.

Жената отпразнува своя 40-ия рожден ден и все още няма деца. Тази ситуация все по-често се наблюдава в съвременния свят. Но можем да кажем с увереност, че сте красива жена, вече сте имали житейска мъдрост и опит, постигнали професионален успех и построили солидна основа за създаване на щастливо семейство! И точно сега е идеалното време да се роди. Не бива да се бърка голям брой статии в средствата за масово осведомяване, които заявяват, че е практически невъзможно да забременеете след 40-годишна възраст и тази бременност със сигурност ще бъде придружена от различни усложнения и рискове.

Ние, няма да ви поставяме розови очила и настояваме да решите да забременеете след 40, ще можете да го направите без затруднения. Но нека не забравяме факта, че бременността след 25 години може да бъде свързана с всякакви трудности и усложнения. Въпреки това, решението да забременеете в средна възраст има свои големи и важни предимства.

Първо, жената вече е постигнала почти всичко, което е искала, и е формирана като личност. Жената точно знае какво иска и има разумни цели.

Второ, по това време жената вече е създала силно семейство, и съпругът, и съпругата правят всичко заедно, за да се роди здраво бебе. Но поради възрастовите особености, женският организъм преминава през определени физиологични промени, които пречат на естественото зачеване.

В такъв случай жената има вариант на листа под формата на асистирани методи за репродуктивна медицина. Имайки предвид последните постижения, постигнати от представителите на науката и медицината, със сигурност можем да кажем, че нищо не е невъзможно и можете да понесете здраво бебе на 40-годишна възраст и дори по-късно. Нека да разгледаме световната практика. Помислете, например, за сферата на шоу-бизнеса. В новините често виждаме щастливи лица и коментари на телевизионните звезди и певци, които станаха родители в зряла възраст. Така, Мадона успешно роди първото си дете на 38-годишна възраст, а след 4 години смело реши да има второ дете. Марая Кери е роди близнаци на 42 години, на същата възраст. Селин Дион, преминала през 6 опита за IVF процедура и представи на съпруга си здрави близнаци. Този списък можем да продължим и да продължим.

В този случай, Украйна разшири границите в този въпрос и целият свят е започнал да използва съвременни методи, технологии за изкуствено осеменяване. През последните години, нивото на закъснелите бременностти се е увеличило с 50%. Сега възрастта от 40 години не се счита за късна възраст за раждането на първото ви дете. Днес, на три пъти повече, жени раждат първото си дете след 35 години, отколкото преди двадесет години. Според статистиката около 4% от жените над 40 години раждат естествено и повече от 70% – с помощта на програма за даряване на яйцеклетки.

Украинската клиника за репродуктивна медицина BioTexCom е в списъка на лицензираните медицински центрове, които помагат на жените след 40 г. да станат щастливи майки. Този медицински център помага на жените, които вече не са в състояние да имат естествено бебе, поради края на детеродна възраст, да намерят щастие на майчинството. Нашите лекари успешно провеждат програми за жени след 40 години, като провеждат процедури като IVF, ICSI и даряване на яйцеклетки. През последните години броят на ражданията (от жени след 40 г.) нараства. Има много положителни примери, когато жена след 40 г. създава свое семейство с помощта на асистирани репродуктивни технологии.

Клиниката на BioTexCom се гордее с невероятния си случай, когато 66-годишна жена успешно ражда здрави близнаци, използвайки даряването на яйцеклетки! Базирайки се на многогодишната практика, положителната статистика и просто щастливи истории от родителите, които родиха дългоочакваното си бебе, можем да кажем, че всичко, което изглежда е невъзможно на първо време – всъщност е възможно и реално!

Затова, скъпи жени! Не се страхувайте, особено от желанието си да станете майка във всяка възраст!