Многоезичен персонал на нашата клиника

Многоезичният персонал прави престоя на клиентите в клиниката по-удобен.

Центърът за човешка репродукция на BioTexCom бързо набира скорост и уверено изпреварва европейските си конкуренти. Чуждестранните пациенти, които са се сблъскали с диагнозата безплодие, могат да намерят идеално лечение в нашата клиника. Мениджърите на BioTexCom, които помагат на чуждестранните пациенти да преминат през медицинската програма без специални затруднения, владеят на различни езици: английски, немски, български, италиански, испански, френски, румънски, иврит и китайски. Затова клиентите могат да комуникират с мениджъра и лекаря, на езика, който предпочитат. Мениджърите, които посещават клиенти, са акредитирани да работят в държавните институции и имат опит в работата с документация за сурогатно майчинство (Министерство на правосъдието, Министерство на външните работи, посолство). Те организират цялата работа с безплодната двойка, работят с всички необходими документи и поддържат връзка с клиентите, от самото начало до края на медицинската програма. Посещавайки чужда страна, никога няма да останете без помощ.

Винаги се грижим за максималния комфорт на нашите пациенти. Центърът BioTexCom получи награда за най-добро обслужване и работа с клиенти. Всички медицински програми са обмислени в полза на клиентите. Плащате фиксирана сума, и не повече от стотинка. Пациентите имат възможност да изберат най-подходящия медицински пакет според диагнозата, а в случай на неуспешен резултат ще получите всички пари обратно. BioTexCom е единственият център за репродуктивна медицина в света, където ще получите пълната цена на програмата, в случай на неуспех. Методите на работа са обмислени така, че лекарите постигат желания резултат толкова бързо, колкото е възможно. Уникалните методи за работа с ембриони и подготовката на донор / сурогатна майка / позволяват на специалистите на BioTexCom да постигнат високи резултати в областта на репродукцията.

Пациентите от цял свят посещават клиниката BioTexCom и намират щастие за майчинство / бащинство тук, след многобройни неуспешни опити за IVF(ЕКО) в различни европейски клиники.