logo
  • Донорска програма и Сурогатно майчинство  +359 527 03 111

BioTexCom – – Център за човешка репродукция

НЯМА АБСОЛЮТНО БЕСПЛОДИЕ!

Имаме всички основания така да говорим и да работим под такъв лозунг.

Biotexcom е единствената клиника в света, която осигурява 100% гарантиран резултат, дори за клиенти, които, вече са загубили надежда за успешно лечение. Гордеем се, че сме верни на този принцип почти 10 години.

Принципите на клиниката Biotexcom, ни помогнаха да спечелим доверието на нашите клиенти. Всичките наши клиенти, най-накрая, се завърнаха у дома с дългоочакваното си бебе. Това ни мотивира и вдъхновява.

Пациенти от цяла Европа и цял свят да посетят центъра BioTexCom-, включително Германия, Италия, Англия, Швейцария, Румъния, България, Израел, Америка, Обединените Арабски Емирства, Индия и много други. В случая с Индия, която е една от водещите страни на сурогатното майчинство, индийски безплодни двойки отиват за лечение в Украйна, тъй като това е най-висок процент на успех, с най-малък брой опити и 100% гаранция.

Ние си сътрудничим с учени и акушери от цял ​​свят, участници в международни конференции и да инвестират пари в изследвания в областта на репродуктивната медицина. В Украйна, програма като сурогатно майчинство и яйце дарение, проведено в съответствие с местното законодателство и имат висок процент на успех. Всички двойки успешно напускат болницата и се връщат в  вкъщите с бебета и правни документи.

Центърът за човешка репродукция BioTexCom е вашият най-добър избор за сурогатно майчинство и дарения за яйца!

Biotexcom използва системата „Всичко включено /All inclusive“. Тази система означава, че всички разходи и възможни рискове се покриват от клиниката. Ние се погрижим за всички вълнуващи моменти, по време на престоя ви тук, за да не се тревожите за нищо. Всичко, което трябва да платите, са вашите самолетни билети. Ние покриваме всички други свързани разходи. Например, всички медицински разходи, включително заплащане за сурогатна майка и донор на яйцеклетките. Всички непредвидени и спешни разходи, като преждевременно раждане, цезарово сечение и рехабилитация, също се покриват от клиниката.

Ръководството на мениджъра, който говори вашия език, е уникална услуга, която значително улеснява програмата ви за сурогатно майчинство. Не само, че няма да има езикова бариера, но и ще имате добър човек, който ще поддържа връзка с вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и който ще може да разбере особеностите на вашия манталитет и вашите нужди. Вашият мениджър, ви придружава по време на всички медицински манипулации и процедури, организира екскурзии по града, подпомага придобиването на правни документи и паспорт на детето. Процедурата за получаване на всички официални документи е добре позната и ни е позната от много години. Благодарение на точните законодателни разпоредби и помощта на компетентния мениджър, вие ще получите документите на детето си, възможно най-бързо. Нашите мениджъри и лекари, често получават пощенски картички и благодарни думи от благодарните родители, за рождения ден на децата си, с помощта на нашия екип. Това е най-високата награда за нас.

Също така, ще живеете в уютен апартамент с придружаващи неща: икономка, бавачка. Те, ще се погрижат за вашата храна, ще почистят къщата ви, ще се грижат за вашите деца и ще ви помогнат да поддържате връзка с персонала на клиниката. Нашият шофьор, ще ви отведе не само в клиниката, но и в други агенции, но също така, ако желаете, може да ви отведе на разглеждане на забележителностите на града.