Мечтаната бременност се бави? Единственият начин да станете родители е чрез инвитро? Включете се в кампанията „BioTexCom дарява живот“!

BioTexCom стартира инициатива по случай 11-ти рожден ден на клиниката.
През юни BioTexCom ще навърши 11 години.
Тази година ще ознаменуваме порастването ни по-различно. Клиниката ще дари инвитро процедура с донорски яйцеклетки,включена подготовка за ембриотрансфер и медикаменти на Българско семейство с репродуктивни проблеми. Целта е да се подкрепи появата на нов и дългоочакван живот, там където е желан, но закъснял.

Кой и как може да участва?
За да заявят желанието си за участие в кампанията „BioTexCom дарява живот“, даряваща инвитро процедура с донорски материал, двойките трябва да изпратят на имейл biotexcom.bg@biotexcom.com следната информация:

  • Своята лична история по пътя към желаното бебе.
  • Възраст, име, фамилия на двамата партньори, местожителство (град), телефон за контакт.
  • Предприетите в миналото интервенции за да се постигне бременността , с приложена към тях документация.

Краен срок за записване: 30 юни 2020 г.

Теглене на печелившия 1 юли 2020

*Двойката, която ще получи безплатна инвитро процедура, ще бъде избрана чрез жребии, на случаен принцип , конфиденциалността относно самоличността на двойката ще бъде запазена.
Победителят трябва да запише кратък видеоклип при пристигането си в клиниката, без да се назовават имената, така че хората да бъдат убедени, че това е истина и чудеса се случват.