video
play-sharp-fill

Мечтаната бременност се бави? Единственият начин да станете родители е чрез инвитро? Включете се в кампанията „BioTexCom дарява живот 3“!

BioTexCom стартира инициатива по случай предстоящите великденски празници!

Клиниката ще дари ин витро процедура с донорски ембрион/донорска яйцеклетка/донорски сперамтозоиди и включена подготовка за ембриотрансфер, медикаменти, настаняване и храна (закуска, обяд и вечеря) на Българска двойка(самотни жени) с репродуктивни проблеми. Целта е да се подкрепи появата на нов и дългоочакван живот, там където е желан, но закъснял.

Кой и как може да участва?
За да заявите желанието си за участие в кампанията „BioTexCom дарява живот 3“, даряваща ин витро процедура с донорски ембрион/донорска яйцеклетка/донорски сперамтозоиди, трябва да изпратите на имейл biotexcom.bg@biotexcom.com следната информация:

  • Своята лична история по пътя към желаното бебе.
  • Име, фамилия и възраст на двамата партньори(самотната жена), местожителство (град), телефон за контакт.
  • Предприетите в миналото интервенции за да се постигне бременността , с приложена към тях документация.

Краен срок за записване: 5 май 2024 г.

Теглене на печелившия след 10 май 2024 г.

*Победителят ще бъде избран чрез жребий, на случаен принцип , конфиденциалността относно самоличността ще бъде запазена.

Победителят трябва да запише кратък видеоклип при  пристигането си в клиниката, без да се назовават имената, така че хората да бъдат убедени, че това е истина и чудеса се случват