BioTexCom превръща пациентите в щастливи родители!

Като се има предвид негативното отношение на съвременното общество към сурогатното майчинство, приравнявайки този метод за борба с безплодието с търговска услуга, в много европейски страни сурогатното майчинство е строго забранено.

България
Тук сурогатното майчинство е напълно забранено и се третира, като действие против закона. Сурогатната майка, която се счита за законна майка на детето, сключвайки договор с родителите, се съгласява да продаде детето си у нас или в чужбина, преди раждането му. Това действие е въздигнато в престъпление и се наказва с лишаване от свобода.

Франция
В тази страна използването на сурогатното майчинство е също официално забранено от закона, правителството смята, че този метод е в противоречие със закона и по всякакъв начин противоречи на закона за осиновяването на деца.

Норвегия
Същата ситуация, която е под строгия контрол на държавата.Сурогатното майчинство не само е забранено от закона, но дори даряването на яйцеклетки е забранено.

Германия
В тази страна има специален закон за защита на ембрионите.Нарушавайки го, само медицинският персонал на клиниката, който извършва тази процедура, може да бъде наказан.А именно, оплоденият ембрион на сурогатна майка се имплантира с последващ отказ след раждането на детето.Различни хирургични интервенции, свързани с процедурата на ин витро оплождане, се наказват с 3-годишно мнение на съда или компенсация под формата на голяма сума пари.
Сурогатното майчинство е забранено също и в Австрия, Швейцария, Италия, Испания, Португалия, Швеция и Унгария.
Законите на някои страни ограничават или регулират сурогатното майчинство и последствията от него. Затова, когато се иска сурогатно майчинство там, където то е забранено, двойките пътуват до държавата, в която това се допускава.
Във връзка с тази ситуация, в света, много страни са разделени на няколко групи, в зависимост от условията за предоставяне на услуги за сурогатно майчинство, в които може да се използва тази програма. Така че, страни, където сурогатното майчинство може да бъде разрешено, но със строги ограничения, са Великобритания, Гърция, Канада, Австралия и др.

Законодателството на тези страни предвижда използването на асистирани репродуктивни технологии (АРТ) с помощта на жена, която е безплатна, която не получава никаква търговска изгода от участие в тази програма. Само всички медицински разходи се компенсират за нея, както и период на временна нетрудоспособност поради бременността.

И все пак, повечето страни, в които дете, чийто родител е генетична майка или баща са Украйна, Грузия, Казахстан, Южна Африка, САЩ и Русия.

Изборът на Украйна като място за провеждане на програмата е важна стъпка и трябва да сте сигурни, че сте взели правилното решение. Ще подчертаем основните предимства на Украйна в областта на медицинските програми за репродуктивното здраве.

Става дума не само за удобно географско положение, но и за манталитета на украинците, близки по дух и лесно разбираеми за жителите на повечето европейски страни.

Влизането в Украйна не изисква получаване на виза за граждани на повечето европейски страни. Украинското законодателство позволява сурогатно майчинство и даряване на яйцеклетки на законодателно ниво.

Правата на пациентите, като родители на дете, отгледано от сурогатна майка, са напълно защитени.За разлика от Руската федерация, Грузия, Казахстан, Южна Африка и САЩ, законодателството на Украйна ясно определя, че сурогатната майка няма никакви права за детето, родено в резултат на използването на репродуктивни технологии, което е неразривна гаранция за правата на пациентите срещу възможни злоупотреби от нея.В свидетелството за раждане на детето се записват само имената на пациентите.
В Украйна работят повече от 50 клиники, занимаващи се със сурогатно майчинство и ин витро оплождане с донорски яйцеклетки.
Центърът за репродуктивното здраве BioTexCom е нов формат на медицинско заведение, в което успешно се комбинират високият професионализъм на специалистите и максималният комфорт на пациента.

BioTexCom – това е не само медицинско заведение, това е резултат от дългогодишни практики, ежегодни семинари и форуми, години на научни изследвания и продължителна упорита работа, благодарни пациенти и щастливи родители.

BioTexCom предлага разнообразие от програми за сурогатното майчинство и ин витро оплождане с донорски яйцеклетки. Юридическа подкрепа, неограничени опити, PGD, ICSI, ДНК, 24/7, контрол на бременността.

В същото време, нивото на цените на медицинските процедури в украинските клиники, а само в BioTexCom е по-ниско от предлаганите институции на Русия, Грузия, Казахстан, Южна Африка и САЩ.
В BioTexCom винаги ще получите бърза обратна връзка и ясни отговори на всички ваши въпроси, без никакви „капани” поради културни различия.Освен това, ще имате достъп до всички медицински документи, свързани с вашата програма на този език, който говорите, което няма в други украински клиники.

Уважаеми жители и гости на град Киев, Украйна! Екипът от професионалисти, има удоволствието да Ви предложи своите услуги за опазване и възстановяване на репродуктивното здраве. Отворени сме за предложения и сътрудничество. С голямо удоволствие, ще вземем предвид, всички Ваши желания.
Нашите врати са отворени за Вас 7 дни в седмицата!

Вашето здраве е наша работа!
Ние, превръщаме пациентите в щастливи родители!!!