Поради неблагоприятните екологични условия, в резултат на здравословните проблеми, края на репродуктивната възраст или вродените заболявания, все повече, хората по целия свят са изправени пред проблемата с безплодието. Преди няколко години, наистина това беше трудна задача за безплодните двойки. Но медицината и науката се развиват бързо. И днес има редица ефективни методи за решаване на проблемата с безплодието. Клиниката за репродуктивна медицина BioTexCom предлага най-радикалните методи на репродуктивната медицина за борба с диагнозата на безплодието, с използването на донорските яйцеклетки, ин витро оплождане, интрацитоплазмено инжектиране на сперматозоиди (ICSI) или морфологично селектиране на смерматозоиди (IMSI), замразяване на генетичния материал (ембриони,яйцеклетки\сперматозоиди) и сурогатно майчинство.

По-нататък, ще говорим подробно за сурогатното майчинство.

Сурогатното майчинство е уговорка, често подкрепена с юридически договор, според която една жена се съгласява да забременее, да износи бременноста и да роди дете или деца за друга двойка, които са в крайна сметка родители на детето или децата. Сурогатна майка не може да бъде генетично свързана с детето (така наречено гестационно сурогатно майчинство).Гестационното сурогатно майчинство има различни варианти според начина на получаването на ембриона,както общото е,че детето не е генетично свързано със сурогатна майка.

Видове гестационно сурогатно майчинство

  • Ембрионът е създаден със сперматозоиди от потенциалния баща и яйцеклетка от потенциалната майка.Детето е генетично свързано с бъдещите родители.
  • Ембрионът е създаден със сперма от потенциалния баща и донорска яйцеклетка, различна от на сурогатната майка. Детето е генетично свързано само с бащата.
  • Ембрионът е създадена от яйцеклетка на потенциалната майка и сперма от донор. Детето е генетично свързано само с майката.

Предимства на сурогатното майчинство

Има някои аспекти, които правят сурогатното майчинство по-добро от традиционното осиновяване:

  • Времето за изчакване е много по-кратко. Процесът на осиновяване, често може да вземе време, на некомпетентните двойки, в продължение на много години. Когато сурогатната майка забременява, периодът на изчакване е само девет месеца;
  • Понякога потенциалните родители откриват, че са безплодни твърде късно и не могат да бъдат приети от агенцията за осиновяване, защото са твърде възрастни;
  • Бъдещите родители са генетично свързани с детето.

Компенсация на жената

Докато сурогатното майчинство е невероятен подарък, който сурогатната майка дава на друго семейство, компенсацията, която получава, може да бъде огромна полза за собственото й семейство.В Урайна на сурогатните майки е позволено да предлагат услугите си онлайн, чрез агенции или чрез всякакъв вид реклама, както и да получават заплащане за сурогатството.

Крайната цена трябва да бъде обявена веднага.Цените в клиника BioTexCom са фиксирани и могат да бъдат намерени в секцията Нашите услуги .