video
play-sharp-fill

Скъпи родители, ако не можете да преминете границата сега и да дойдете в Украйна за вашето бебе, не се отчайвайте. Някои държави вече подадоха ръка и помагат на своите граждани и започнаха процеса. Адвокатът на Biotexcom Денис Герман постоянно поддържа връзка с родителите, които искат бързо да стигнат до Украйна за среща с децата си, предоставяйки съвети и правна помощ.

Действайте и всичко ще се получи!

А сега администраторът на хотел „Венеция“, където нашите малки гости вече чакат родителите си, ще ви разкаже за ежедневието на новородените. Как живеят бебетата? Кой и как се грижи за тях ? Как се организират храненето, грижите и разходките? Можем само да гадаем какви са чувствата на родителите на тези мъничета, които са принудени да бъдат на хиляди километри от дългоочакваните си деца.

Припомняме, във връзка с карантината повечето страни по света, включително Украйна, временно затвориха своите граници. И затова родителите засега нямат възможност да дойдат за своите новородени и са принудени да общуват с тях само онлайн. Между другото, скоро ще можете сами да видите как протича излъчването на тези трогателни срещи

Ние непрекъснато ще ви информираме за всичко, което се случва, следете за актуализациите на канала на Biotexcom.