Как да изберем клиника на репродуктивната медицина и да избегнем незаконните фирми.

Това е изключително важно и сериозно решение да забременеете, особено ако решите да използвате методи за репродуктивна медицина, за да разрешите този важен проблем. За съжаление в тази област може да срещнете измамниците и фалшивите клиники за репродуктивна медицина. Вземането на решение за използване на изкуствени услуги център за осеменяване, на първо място, всички клиники трябва да бъдат внимателно разгледани, които предлагат процедури, които ви интересуват. Клиниката BioTexCom отговаря на всички изисквания и европейски стандарти. Нашата здравна институция има подходяща акредитация.

На първо място, е необходимо да се проучи правните аспекти, свързани с сурогатното майчинство, IVF / ICSI в страната, в която вие ще го направя. Трябва да се отбележи, че в Украйна, занимаващи се с сурогатното майчинство, IVF / ICSI процедури напълно законна, в съответствие с приложимите закони, нашата клиника персонал включва юристи и адвокати, които предлагат всички пациенти с необходимата правна подкрепа, консултации по въпроси, свързани с изкуствено осеменяване и сурогатното майчинство. В случай на сурогатно майчинство правни експерти ще ви помогне да се подготвят необходимите договори в съответствие с приложимите закони, за да се избегнат конфликти и разногласия между двойки и сурогатна майка в бъдеще. Ето защо цялата гама от услуги, предоставяни от нашия център е абсолютно завършена.

Важен аспект на политиката на нашия медицински център е фактът, че ние сме изцяло отговорни за всичко, от началото до края на медицинска процедура, за разлика от агенцията, която често се отказваме от отговорност и контрол веднага след подписването на съответните споразумения. Работим според справедливи и законови правила, благодарение на които навлязоха интересите на пациентите.

Клиниката BioTexCom обявява незабавно цената за процедурата. След като сте решили процедурата, която ви интересува, нашите експерти ще обявят крайната цена, която включва целия пакет от услуги. В агенциите, на свой ред, първите имена на пациентите имат една цена и в крайна сметка се оказва, че са два пъти по-големи. Много е важно да обърнете внимание на този проблем, за да избегнете измамници, които просто искат да се възползват от вашия проблем.

Също така е много важно да се знае, че всяко юридическа клиника по репродуктивна медицина в случай на сурогатно майчинство, сключване на договор с пациенти, които се задължава да извърши ДНК-тест след като бебето се роди. Този тест също трябва да бъде включен в сумата, посочена по-горе.

Пациентът трябва също така да отбележи следващите моменти:

1.Първото плащане трябва да бъде извършено за банков превод;

2.Ако е казано, че  клиниката не разполага с валута сметка в чужда или ако агенцията ви казва, че те ще донесат пари, за да сам в болницата, повече от вероятно, че ще загубите парите си;

3.При първото ви посещение, ако не сте получили безплатно настаняване, ескорт за подписване на договора, можете да бъдете измамени.

Парите трябва да бъдат прехвърлени само след подписване на договора. Когато напуснете Украйна, в спокойна атмосфера, трябва отново да преразгледате договорите и да прецените плюсовете и минусите, независимо дали можете да се доверите на такава компания.

Най-често измамници създават измислени имена, като: обединението на гинеколозите, асоциацията на стоматолозите, обединението на всички репродуктивни центрове, асоциацията на осиновяването или осеменяване. Това струва около 40 евро за откриване на асоциация в Украйна. Измамите обикновено събират такива документи в големи количества, за да объркат клиентите; офисите им обикновено се намират в сутерена. Такива клиники обикновено имат само 2 или 3 шкафа, а размерът им може да бъде равен на размера на коридора в редовна клиника. По правило тези клиники нямат собствена лаборатория.

Първият метод на измама:

Спермограмата ще бъде направена, когато дадете сперматозоидите, ще ви кажа, че е направено за IVF. Ако клиниката дава гаранции, трябва да поискате от тях да ви предоставят гаранционен лист с положителен резултат, подписан и подпечатан от главния лекар.

Вторият метод на измама:

Може да доведе до офиса и ви кажат че спешно се нуждаят от пари, за да подпишат съгласие с майка, и  да плащат за програмата за клиника. Можете да ги поканите сами да направите първото плащане и те трябва да ви покажат лиценз за репродуктивна дейност.

Във всеки измамно случай, Вие ще бъдете помолени да платите пари с първото ви посещение, ще ви кажат, че в клиниката няма сметка в чуждестранна валута, клиниката временно променя банка и поради тази причина тяхната сметка не е на разположение, е възможно да се извършват плащания само в местна валута (украински валута) , а предишните клиенти имат същия проблем с прехвърлянето. Важно е да прехвърлите първото плащане на банкова сметка.

Медицински център BioTexCom е лидер в областта на репродуктивната медицина в Европа. Многогодишният опит в тази област и високият процент на ражданията ни позволиха да спечелим заслуженото доверие и качеството на марката.