Келли: Украинската клиника BioTexCom беше петата, която прегледахме. Съпругът ми и аз се натъкнахме на репродуктивни проблеми, така че не можем да имаме деца естествено. Опитахме клиники в различни страни, но за съжаление нямаше положителен резултат. Ние просто прекарваме големи пари, време и най-вече ние сме уморени психологически. Но един ден чухме за BioTexCom центъра и решихме да го опитаме за последен път. С помощта на лекарите BioTexCom днес ние отглеждаме нашите дългоочаквани близнаци))))))

Моника: Наистина ми хареса тази клиника. За да ви кажа истината, първо, мислех, че това ще бъде нещо не много добро, както в Украйна … И знам нещо за тази страна. Но в действителност, столицата на Киев – една много красива държава, и във връзка с BioTexCom е добра клиника със сродни услуги.

Лили: Най-много ми харесваше клиниката. Служителите са много дружелюбни и се опитват да изпълнят всички желания и нужди на клиента. Що се отнася до лечението, ние използвахме IVF(ЭКО) в BioTexCom, а при втория опит забременях. Какво мога да кажа … в момента, когато съм щастлива майка)))

Хана: Съпругът ми и аз бяхме приятно изненадани от високото ниво на грижа в тази клиника. По-специално се срещнахме с приятелски мениджъри, които помагат на двойките през целия процес на лечение. Гражданите от различни държави могат да работят с мениджър, който говори на своя език. Превосходен център!

Ник: Да, клиниката е добра. Но ми се изглежда, че е малка. Има много пациенти, а понякога трябваше да чакаме в претъпкани места.

Виктория: Имахме програма в BioTexCom. В крайна сметка получихме положителен резултат, но честно казано, целият процес беше твърде дълъг за нас, понякога чакахме дълго време за отговор. Благодарение на това не можехме да планираме времето си. Освен това клиниката е добра!!!

Адриан: Наистина добър медицински център. Като бях в BioTexCom, имах отличен мениджър. Тя ми помагаше по всички въпроси и аз съм изключително благодаря за нейната помощ и морална подкрепа. Поради здравословните ми проблеми беше много трудно да се лекува и това отне много време. Но си струва усилията.

Бен: Добра болница и лекари постигат желания резултат. Но не ми хареса сградата и състоянието й. Мисля, че такава популярна клиника с голям брой посетители може да си позволи модерни, красиви ремонти и може би по-вкусни бисквитки)))))))

Линда: Искам да препоръчам BioTexCom на всеки, който има репродуктивни проблеми. В допълнение към детето можете да видите красивата страна на Украина и да се запознаете с нейните граждани. Определено ще се върнем отново в Киев със сина си;)))))

Барбара: Голямото предимство на това медицинско съоръжение и страната, в която се намира, е липсата на възрастови ограничения за процедурата за IVF(ЭКО). Това ми даде възможност да забременея на 47 години. Родих здраво красиво дете с ин витро и професионалните лекари BioTexCom.

Лари: Мога да кажа, че персоналът в тази клиника прави отлична работа. По време на посещението ми в BioTexCom имаше много пациенти, но лекарите и асистентите направиха всичко точно навреме и бяха много предпазливи. Наистина ми харесва. Благодаря ви, благодаря ви, благодаря !!!!!!

Карен: Не разбирам защо такава успешна клиника има такава малка сграда ? Има много клиенти и малко пространство (Не знам, може би те ще се развиват в близко бъдеще, но днес изглежда като мравуняк) Но лекарите, разбира се, се опитват да създадат подходящи условия за лечение и комфортна обстановка.

Бети: О, това е магическо медицинско заведение! Изгубих надежда за бебето, но след като посетих BioTexCom, заедно с лекарите осъзнахме мечтата си) с помощта на сурогатно майчинство имам дете!)))))) и нямаше проблеми.

Ейми: Бих искал да благодаря на всички, които помагат на семейството ни да станем родители ! Biotexcom прави най-обичаната мечта и това е независимо от размера на сградата или от броя на лекарите. Основното е, че тази клиника прави стерилни двойки щастливи.

Даян: Направихме процедурата по IVF(ЭКО) в BioTexCom, в резултат имаме близнаци. Ние сме много щастливи родители. Освен това възнамеряваме отново да използваме услугите на тази клиника.

Глория: Преди да посетя Украйна и клиниката BioTexCom, мислех, че това е дива страна с неясен лекарствен продукт. Но след като прочете някаква информация и разговаря с хора, които вече бяха в Украйна, реших да опитам късмета си и да посетя Биотекском, защото само лекарите й могат да ми помогнат по правни основания. Бях много изненадан! В допълнение към успешното лечение видях голяма туристическа страна и съобщих с украинци.

Джоан: Благодаря ви, скъпи лекари и мениджъри на BioTexCom !! Съпругът ми наистина искаше дете, но поради моето заболяване не мога да родим дете по естествен начин. Ние се отказахме от надеждата, но след като посетихме тази украинска клиника, намерихме щастие, нашето дете. Да, беше много трудно и прекарахме много време, за да преминем през всички процедури и лечение, но си струваше. Сега нашето семейство най-накрая е съвършено съпругът ми, аз и нашата дъщеря))))))

Роби: Добър център, подходящо ниво на обслужване. Те се борят да оправдаят репутацията си.

Тина: Да, клиниката е наистина добра. И след като говорих с други клиенти, разбрах, че персонал на клиника работят ден и нощ, така че пациентите да се чувстват комфортно. Почти всички случаи имат положителен резултат. И тази цифра е отражение на факта, че BiotexCom е клиника, която можете да се насладите.

Емили: Функционирането на тази клиника е замислено за чуждестранни гости. Получавате шофьор, преводач, настаняване и други неща, от които се нуждаете в чужда страна. Всичко това е включено в пакета (програма за лечение), който купувате.

Уенди: Клиниката е доста малка … И се чудя как всички медицински помещения, отделения, шкафове се помещават в нея? Обаче получихме очаквания резултат, жена ми е бременна, затова се надявам всичко да е наред, а в бъдеще искаме да дойдем в BioTexCom с детето си, за да изразим своята благодарност.

Ким: Мога да кажа, че много внимателни мениджъри работят в BioTexCom. Те превеждат всичко, което се е случило, и ви помагат да намерите морските си корени в новата страна и по-специално в медицинския център. Бях напълно доволен от моето посещение в този център.

Силвия: Имахме програма за заместващо  майчинство в BioTexCom. Разбира се, бяхме много уплашени и нервни. Това е много важна и сериозна стъпка. Но екипът на персонала на клиниката ни помага да се чувстваме комфортно и спокойно. Най-важните точки са ултразвук, когато можехме да видим и чуем сърцето на детето си и, разбира се, неговото раждане. Невероятни чувства !!!!! И всичко това направихме благодарение на клиниката BioTexCom.

Моника: Имах възможността да се срещна с директора на BioTexCom. Имахме сериозна ситуация и се опасявах, че няма да има добър край. Но директорът заедно с ръководителите на клиниката се справиха и разрешиха всички въпроси. Поради това мога да кажа със сигурност, че цялата информация за клиниката, която може да се намери в интернет, е абсолютно вярна.

Дана: Имам дете от предишен брак, но когато се ожених за втори път, разбира се, искахме едно общо дете. Но поради моята възраст не мога да го направя по естествен начин. Посетихме няколко клиники по репродуктивна медицина, но те не можеха да ни помогнат. Виждайки отличната реклама на BioTexcom, решихме да опитаме, тъй като всичко, което четехме за този център, напълно съответства на нашия проблем. Така че, дойдохме в Украйна и ние сме много доволни, че го направихме. Родила съм детето си, метод на ин витро.

Долорес: Имах две опити за IVF(ЭКО) в BioTexCom и след третата забременях. Имам проблеми с плодородието си, но съпругът ми и аз винаги сме вярвали, че ще имаме детето ни. Тази клиника е прекрасна !!!! Благодаря на всички лекари!

Кати: Когато исках да бъда лекуван в клиниката BioTexCom, ми казаха, че има линия и ще получа програмата за шест месеца. Да, разбирам, може би има много хора, които искат да станат пациенти на този център, но може би си струва да се разработи клиника и да се увеличи броят на лекарите, които да направят всички, които искат да получат лечение.

Ванеса: Добра клиника в столицата на Украйна. Не мога да кажа, че това е европейска услуга … но в цяло добър център. Относно ефективността на лечението, да, лекарите са страхотни и повечето клиенти имат положителен резултат. Специалистите от клиниката ни помогнаха да спечелим във войната с безплодие)))) Сурогатната майка извади нашето биологично дете. Ние сме щастливи родители.

Кели: Вярвам, че клиниката BioTexCom е наистина на европейско ниво. Да, разбира се, Украйна все още е слабо развита страна. Но стъпка по стъпка те се опитват да достигнат високо ниво. Клиниката е чудесна. неговите служители отговарят на всички изисквания и нужди на пациентите. Всички необходими медицински тестове, процедури и невероятни услуги можете да намерите в BioTexCom. Използвахме програма за сурогатна майчинство и получихме здраво бебе без проблеми. Ние сме щастливи и препоръчваме този украински център за всички, които са изправени пред безплодие.

Карла: Мога да кажа, че BioTexCom е невероятна клиника на репродуктивната медицина! На първо място всички служители на центъра са много приятелски и предпазливи. През цялото време те дойдоха при мен и попитаха дали всичко е наред. Извършихме IVF процедура с донорни яйца, тъй като не мога да произвеждам моите собствени. Процедурата беше отлична и се почувствах добре. Днес отглеждам красиво дете))) И мога да кажа, че до ден днешен имам само положителни впечатления и много благодаря на BioTexCom !!!