При появата си, метода ин витро, бе приложим само при жени с доказана причина за безплодие и партньор с нормални андрологични показатели. Днес, с развитието на метода, стана възможно да бъдат лекувани и семейства, когато партньорът е с лоши показатели на спермограмата, както и при такива с доказани имунологични причини.

Около 30% от двойките по света прибягват към асистирана репродуктивна медицина, за да заченат дете. Даряването помага на двойката да постигне мечтата си, да станат родители. Всяка година повече от 20 000 бебета се раждат по света чрез подобни програми.

Репродуктивна клиника BioTexCom, повече от 10 години, помага на много двойки по целия свят, да реализират мечтата си за родителство, чрез ин витро програми за дарение на яйцеклетки и сперматозоиди. Всичките пакети включват неограничени опити. Лабораторията на клиниката BioTexCom за ин витро оплождане има всички необходими разрешения за извършване на тази дейност.

Клиниката BioTexCom разполага с обширна донорска база за сперматозоиди. Всички донори са физически и психически здрави, без хронични и генетични заболявания в семейството. За да постигнем най-добрите резултати за вашата програма и да сведем до минимум рисковете, ние винаги провеждаме пълен медицински преглед на донора на сперматозоидите, преди началото на програмата.

В допълнение, ние обръщаме голямо внимание на личните характеристики на нашите донори. Сигурни сме, че лесно ще изберете донор в нашата база данни според вашите предпочитания.

Процедура ин витро с донорски сперматозоиди, включва етап, при който мъжът предава еякулята си в деня на пункцията на пациентката или донор на яйцеклетки.Така значително се увеличават шансовете за успешна бременност.

Обикновено в един стимулиран цикъл се извличат от 8 до 15 фоликула.Всичките яйцеклетки, получени по време на процедурата, се оплождат от донорският материял, след което ембрионите се култивират до стадия на бластоциста.

Ембриотрансфер е следващата стъпка при която ембрионите се трансферират. Броят на ембрионите се оперделя предварително, съгласно законовите изисквания, възраста и здравословното състояние на пациентката.Останалите ембриони се замразяват и могат да бъдат трансферирани при евентуален неуспешен опит.

Програмите за ин витро с донорски сперматозоиди са най-търсени от нашите пациенти, успешно сме реализирали голям брой донорски програми с доказани положителни резултати.

Асистирани репродуктивни технологии (АРТ) са сложни, но авангардни медицински техники, които въпреки съществуващите рискове, могат да решат проблемата на семействата с безплодие. За пациентите е важно добре да се информират за възможностите на лечение и да се доверят на избрания от тях лекар.

Всички необходими изледвания по време на процедурите са включени в цената.

Цената на пакетите е фиксирана.