От 01.07.2019 до 03.07.2019 година водещи специалисти в областта на репродуктивната медицина на медицински център Biotexcom,ще проведат безплатни прегледи на пациенти от България.

Всички прегледи ще включват беседа,ехография изследвания и спермограма.Пациентите Ще имат възможност да сключват договори с медицинския център за инвитро процедури с донорски материал,в същия ден.

Програмата дава възможност да си изберете донор от нашата донорска база,който отговаря на вашите изисквания.Можете да видите снимка,3D снимка и видиоклипче да изберете своя донор въз основа на информация като глас,коса,цвят на очи,възраст,ръст,образование.

Трансфер (от летището),настаняването и храната са безплатни в периода 30.06.2019-04.07.2019 и по време на програмата .
(граждани на страни-членки на ЕС могат да пребивават на територията на Украйна БЕЗ ВИЗА до 90 дни в рамките на 6 месеца.

Важно е да знаете, че на вход в страната трябва да представите задграничен паспорт, който следва да бъде валиден минимум до края на вашия престой в страната. Няма изискване за брой празни страници. С лична карта няма да бъдете допуснати на територията на Украйна.)

За записване и повече информация:

biotexcom.bg@biotexcom.com