Няма възрастови ограничения!

Двойки на всяка възраст могат да намерят щастието на бащинството / майчинството в BioTexCom

Жената отпразнува 40-ия си рожден ден и все още няма деца. Все по-често тази ситуация се наблюдава в съвременния свят. Но можем уверено да кажем, че сте красива жена, вече имате мъдрост и опит в живота, сте постигнали професионален успех и сте създали солидна основа за създаване на щастливо семейство! И сега е времето да родим. Не бъркайте голям брой статии в медиите, които заявяват, че е невъзможно да се зачене след 40 години, и тази бременност несъмнено ще бъде придружена от различни усложнения и рискове. Не поставяме розови очила и настояваме да решите дали да забременеете след 40 години, можете да го направите без особени затруднения. Но нека не забравяме, че бременността и на 25-годишна възраст могат да бъдат свързани с всякакви трудности и усложнения. Решението за бременност в средна възраст обаче има своите големи и важни предимства. Първо, жената вече е постигнала почти всичко, което иска, и е създадена като човек. Една жена знае точно какво иска и има разумни цели. На второ място, по това време жената вече е създала силно семейство и съпругът и съпругата правят всичко заедно, за да раждат здраво дете. Но поради възрастовите особености женското тяло преминава през определени физиологични промени, които пречат на естествената концепция. жената вече е постигнала почти всичко, което искаше, и се е формирала като човек. Една жена знае точно какво иска и има разумни цели. На второ място, по това време жената вече е създала силно семейство и съпругът и съпругата правят всичко заедно, за да раждат здраво дете. Но поради възрастовите особености женското тяло преминава през определени физиологични промени, които пречат на естествената концепция. жената вече е постигнала почти всичко, което искаше, и се е формирала като човек. Една жена знае точно какво иска и има разумни цели. На второ място, по това време жената вече е създала силно семейство и съпругът и съпругата правят всичко заедно, за да раждат здраво дете. Но поради възрастовите особености женското тяло преминава през определени физиологични промени, които пречат на естествената концепция.

В този случай жената има вариант под формата на спомагателни методи на репродуктивната медицина. Имайки предвид последните постижения, постигнати от представители на науката и медицината, можем със сигурност да кажем, че нищо не е невъзможно и може да имате здраво дете на 40-годишна възраст и дори по-късно. Помислете например за сферата на шоубизнеса. В новините често виждаме щастливи лица и коментари на звезди и певци, които стават родители в зряла възраст. Така Мадона успешно роди първото си дете на 38 години, а след 4 години тя решително реши да има второ дете. Марая Кери ражда близнаци, когато е на 42 години, на същото време, Селин Дион, претърпяла шест процедури за IVF и става майка на здрави близнаци. Този списък може да продължи и да продължи.

Украйна в този брой е над границите и целия свят, което води до използването на съвременни технологии за изкуствено осеменяване. През последните години нивото на закъснелите бременности се е увеличило с 50%. Сега на 40-годишна възраст не се смята за закъсняла възраст за раждането на първото ви дете. Днес три пъти повече жени раждат първото си дете след 35 години, отколкото преди двадесет години. Според статистиката около 4% от жените на възраст над 40 години се раждат естествено и повече от 70% от програмата за даряване на яйца.

Украинската клиника за репродуктивна медицина BioTexCom е в списъка на лицензираните медицински центрове, за да помогне на жените след 40-годишна възраст да станат щастливи майки. Този медицински център помага на жените, които вече не могат да имат дете естествено, поради края на детеродната възраст, да намерят щастието на майчинството. Нашите лекари успешно провеждат програми за жени след 40 години, като изпълняват процедури като IVF, ICSI и даряване на яйца. През последните години броят на ражданията (от жени след 40 години) се увеличава. Има много положителни примери, когато една жена след 40 години е намерила семейство с помощта на асистирани репродуктивни технологии. Клиниката на BioTexCom се гордее с невероятния случай, когато една 66-годишна жена успешно роди здрави близнаци, използвайки дарение от яйца! Въз основа на многогодишна практика, положителна статистика и просто щастливи истории за родители, родили дългоочакваното си дете, можем да кажем, че всичко това изглежда на пръв поглед невъзможно – всъщност е възможно и реално! Ето защо, скъпи жени! Не се страхувайте, особено желанието си да станете майка на всяка възраст!