Многоезичен персонал на нашата клиника

Многоезичният персонал помага на клиентите да останат в клиниката по-удобно

Центърът за човешка репродуктивност на BioTexCom бързо набира скорост и уверено побеждава европейските си конкуренти. Чуждестранните пациенти, които са изправени пред диагноза безплодие, могат да намерят идеалното лечение в нашата клиника. Мениджърите на BioTexCom, които помагат на чуждестранните пациенти да преминат медицинска програма без специални затруднения, владеят на различни езици: английски, немски, български, италиански, испански, френски, румънски, иврит и китайски. Поради това клиентите могат да комуникират с мениджъра и лекаря по тяхна преценка. Мениджърите, които посещават клиенти, са акредитирани да работят в държавните институции и имат опит в работата с документация за заместващо майчинство (Министерство на правосъдието, Министерство на външните работи, Посолство). Организират цялата работа с неплодородната двойка, работят с всички необходими документи и поддържат връзка с клиентите от самото начало до края на медицинската програма. Посещавайки чужда страна, никога няма да останете без помощ.

Винаги се грижим за максималния комфорт на нашите пациенти. Център BioTexCom получи наградата за най-добро обслужване и работа с клиенти. Всички медицински програми се разглеждат в интерес на клиентите. Плащате фиксирана сума, а не и стотинка. Пациентите имат възможност да изберат най-подходящия медицински пакет според диагнозата и в случай на неуспешен резултат ще получите всички пари. BioTexCom е единственият център за репродуктивна медицина в света, където ще получите пълната цена на програмата в случай на неуспех. Методите на работа бяха обмислени по такъв начин, че лекарите да постигнат желания резултат възможно най-бързо. Уникалните методи за работа с ембриони и подготовката на донор / сурогатна майка / позволяват на специалистите на BioTexCom да постигнат високи резултати в областта на възпроизводството.

Пациентите от цял ​​свят посещават клиниката BioTexCom и намерят късмета по майчинство / бащинство тук, след многобройни неуспешни опити за IVF(ЕКО) в различни европейски клиники.